Avoimet työpaikat

Etsimme osaajia joukkoomme! Oletko ruiskuvalutuotannon osaaja tai tunnetko muottitekniikan? Tai sujuuko sinulta kansainvälinen kaupankäynti mutkitta? Katso tehtävät tarkemmin sivusta.

RUISKUVALUKONEEN ASENTAJA

Työskentelet ruiskuvaluosastollamme vastaten muotinvaihdoista, koeajoista ja koneohjelmien säädöistä. Huolehdit tuotannon toimivuudesta, koneiden ja muottien perushuolloista sekä osallistut yleisesti ruiskuvaluosaston vaihteleviin tehtäviin ja olet aktiivisesti mukana tuotannon suunnittelussa.

Sinulla on työkokemusta ruiskuvalustatuotannosta ja yleisimpien muovimateriaalien käytöstä. Olet aktiivinen, vastuullinen, pitkäjänteinen ja pidät haasteista.

MUOTTIHUOLTAJA

Huollat ruiskuvalumuotteja ja osallistut muottimuutosten tekemi­seen. Sinulla on ymmärrystä ja kokemusta metallin koneistustöistä, kuten CNC-koneistuksesta ja sorvaamisesta. Olet mukana uusien muottien kehitysprojekteissa ja valmistuksessa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, kokemusta ruiskuvalumuoteista ja yleistä kiinnostusta mekaanisista laitteista. Olet tarkka, huolellinen ja pitkäjänteinen.

Hakemukset 28.4.2022 mennessä osoitteeseen: info@karhumuovi.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tiedustelut: Marko Lehtonen, marko.lehtonen@karhumuovi.fi, puh. 044 551 9071

MYYNTIASSISTENTTI

Haemme asiakaspalveluhenkistä henkilöä myyntitiimimme.

Tehtävässä olet päivittäin yhteydessä kansainvälisiin asiakkaisiimme, huolehdit asiakaspalvelusta, vastaanotat tilaukset ja hoidat laskutusta.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä sujuvaa englannin kielen osaamista.

Olet luonteeltasi positiivinen, tarkka ja haluat oppia uutta.

Hakemukset 28.4.2022 mennessä osoitteeseen: info@karhumuovi.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tiedustelut: Marko Bryggare, marko.bryggare@kajaksport.com, puh. 050 363 8862