PALVELUT

PALVELUMME KATTAA KOKO KETJUN RUISKUVALUTUOTTEEN SUUNNITTELUSTA MUOTINVALMISTUKSEEN JA PURISTUKSEEN JATKUEN AINA KOKOONPANOON JA TUOTEMERKKAUKSIIN.

TUOTTEEN MUOTOILU JA SUUNNITTELU

Karhumuovilla meillä on osaava ja kouliintunut joukko tuotekehityksen ammattilaisia. Innovatiivisessa tiimissämme on muotoilu- ja insinööriosaamista, valmistustekniikan asiantuntijoita, ruiskuvalutuotannon, materiaalituntemuksen ja muottitekniikan spesialisteja sekä vankka ymmärrys tuoteperheiden kehittämisestä. Meistä saat oivan kumppanin, kun kaipaat apua ideasi synnyttämiseksi valmiiksi tuotteeksi saakka. Suuunnitteluosamisemme on mm. tuottanut yli sata erilaista, maailman kuuluinta ja suosituinta kajakin komponenttia Kajak Sportille (www.kajaksport.fi).

 • Tuoteidean kehittäminen
 • Tuotemuotoilu
 • 3D-suunittelu
 • 3D-tulostus: hahmomallit ja prototyypit


  -

  MUOTTISUUNNITTELU JA MUOTIN VALMISTUS

  Tuotteen toimivuus ruiskuvalutuotannossa tarkastetaan aina ennen kuin siirrytään muotinvalmistukseen. Vuosikymmenien kokemuksen myötä tunnistamme etukäteen hyvin ja huonosti toimivat ratkaisut.  Muottisuunnittelu toteutetaan yhteistyössä muottiosaston tai kumppaniverkostomme kanssa.

  Suurimmalta osalta teetämme muotit yhteistyökumppaneillamme kotimaassa ja ulkomailla, kuten Kiinassa ja Portugalissa. Meillä on vakiintuneet yhteistyökumppanit, jotka ovat muotinvalmistuksen asiantuntijoita ja joissa toimitusajat ovat joustavia.

  Karhumuovilla on lisäksi oma muottiosasto, jossa kykenemme myös itse valmistamaan ruiskuvalumuotteja. Pääosin muottiosastomme hoitaa tarvittavat huollot, korjaukset ja muutokset muotteihin.

  -

  RUISKUVALU

  Tuotannossamme on yhteensä 15 ruiskupuristuskonetta ja niiden sulkuvoima vaihtelee 15 – 440 tonnin välillä. Välineistöllämme on mahdollista toteuttaa 1 – 1500 gramman painoisia tuotteita ja vakituisessa tuotannossamme onkin kappaleita hyvin pienistä säädinkansista aina kajakin kuljetustelineeseen.

  Tuotannossa palvelee alan pitkäaikaisia osaajia, jotka kykenevät ratkaisemaan haastaviakin kokonaisuuksia ja saavat tuotannon pyörimään mahdollisimman edullisilla jaksoajoilla. Meille robotiikka on luonteva ja jokapäiväinen osa tuotantoa. Robotit viimeistelevät tuotteita ja siirtävät niitä kuljetinhihnoille tai suoraan pakkauslaatikoihin.

  Materiaalituntemuksemme on vankkaa ja huolehdimme aina, että tuotteelle valitaan mahdollisimman hyvä ja toimiva raaka-aine. Teemme aktiivisesti yhteistyötä raaka-aineiden kehittelijöiden kanssa ja osaamme hyödyntää uusimpia materiaalikehityksen tuloksia tuotannossamme.

  -

  LISÄPALVELUT

  Mikäli ruiskuvalettu tuote kaipaa merkintää, kokoonpanoa tai vaikka pakkauspalvelua, nämäkin onnistuvat tuotannossamme. Alla lista ratkaisuista, joita myös tarjoamme:

  • Kokoonpanotyöt
  • Pakkauspalvelut
  • Välivarastointi ja logistiset palvelut
  • Painatustyöt (kuumafoliopainatus, tampopainatus)

  Karhumuovilla on vuokrattavana varasto-, tuotanto- ja toimistotiloja. Kysy tarkemmin: info@mikkolankarhu.fi