Ruiskuvalu

Karhumuovin tärkein artikkeli on ruiskuvalutekniikalla valmistettu muovituote.

Tuotannossamme on yhteensä 15 ruiskupuristuskonetta ja niiden sulkuvoima vaihtelee 15 – 440 tonnin välillä. välineistöllämme on mahdollista toteuttaa 1 – 1500 gramman painoisia tuotteita ja vakituisessa tuotannossamme onkin kappaleita hyvin pienistä säädinkansista aina kajakin kuljetustelineeseen.

Tuotannossa palvelee alan pitkäaikaisia osaajia, jotka kykenevät ratkaisemaan haastaviakin kokonaisuuksia ja saavat tuotannon pyörimään mahdollisimman edullisilla jaksoajoilla. Meille robotiikka on luonteva ja jokapäiväinen osa tuotantoa. Robotit viimeistelevät tuotteita ja siirtävät niitä kuljetinhihnoille tai suoraan pakkauslaatikoihin.

Materiaalituntemuksemme on vankkaa ja huolehdimme aina, että tuotteelle valitaan mahdollisimman hyvä ja toimiva raaka-aine. Teemme aktiivisesti yhteistyötä raaka-aineiden kehittelijöiden kanssa ja osaamme hyödyntää uusimpia materiaalikehityksen tuloksia tuotannossamme.


    Tuotantosarjat

    Tuotantosarjat voivat olla muutamasta sadasta aina kymmeniin tuhansiin saakka. Robottien, automaation ja pienyrityksen joustavuuden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokkaat ratkaisut.

    Vuosikymmenien aikana meille ovat tulleet tutuksi eri muovit valtamuoveista erittäin teknisiin muovilaatuihin. Asiantuntemuksemme on asiakkaidemme käytössä.